Pizzatuotteet

Olemme Suomen suurin pizzasuikaleiden valmistaja. Valikoimissamme on yli 100 erilaista lihajalostetta, 20 erilaista tuorelihaa sekä parhaimmat kalatuotteet. Pizza-suikale on erittäin laadukas sianlihaa sisältävä lihavalmiste, jota saat suikaleina, rouheena ja kuutioina. Valikoimissamme myös premium -pizza-kinkkusuikale, herkullinen pizza-pekoni, pizza pepperoni, kebab-lastu ja broiler-lastu.

Herkulliset pizzatuotteet – katso valikoima!

Pizzasuikale

Suomen suosituin pizzasuikale on Karelian Lihajalosteen suosituin ja eniten valmistettu tuote. Jos olet joskus syönyt Suomessa kinkkupizzaa, on hyvin todennäköistä että siinä on ollut meidän valmistama pizzasuikale. Pizzasuikale sisältää 50% sianlihaa ja 20% koneellisesti eroteltua broilerin lihaa.

Pizza-kinkkuvalmistesuikale

Pizza-kinkkuvalmistesuikaleeseen on 75% sianlihaa sisältävä pizzasuikale, jossa siankinkun osuus on 50%. Herkullinen pizza-kinkkuvalmistesuikale pysyy paistaessa napakkana ja kiinteänä, ja antaa selvästi normaalia pizzasuikaletta selkeämmän kinkun maun pitsaa.

Pizza-kinkkusuikale

Jopa 90% siankinkkua sisältävä todellinen premium-pizzasuikale on erinomainen valinta artesaanipitsaan. Pizza-kinkkusuikaleessa on vain 3% rasvaa, ja se on gluteeniton ja laktoositon. Kokeile pizza-kinkkusuikaletta esimerkiksi napolilaistyyppiseen pizzaan tai hapanjuuripohjan kanssa.

Meetwurstisuikale

Suolainen ja maukas meetwurstisuikale sisältää 80% sianlihaa ja 20% hevosen- ja naudanlihaa. Sen reilu mausteisuus ja 20% rasvapitoisuus tekevät meetwurstisuikaleesta erinomaisen pizzanpäällisen, joka ruskettuu ja paahtuu kauniisti, ja pysyy pidemmänkin paistoajan mehevänä.

Kebab-lastu

Valmiiksi pizzatäytteeksi sovitettu kebablastu on 75% naudanlihasta tehty makkaravalmiste, jonka perinteiset maut tulevat mm. juustokuminasta ja cayennepippurista. Kebablastu sopii mainosti kaikkiin lihapitsoihin, ja se on gluteeniton ja laktoositon.

Pepperonisiivu

Pepperonisiivu on meetwurstisuikaletta voimakkaammin maustettu, napakan tulinen makkara. Sen kauniin punainen väri ja selkeät maut tulevat mausteista: Paprika, muskotti, cayenne, valkosipuli ja fenkoli. Pepperonisiivun valmistamiseen on käytetty 90% sianlihaa.

Broilerlastu

Kevyempi broilerlastu on erittäin suosittu pizzanpäällinen, jolla on helppo korvata esimerkiksi pizzasuikale tai pizzakinkku. KLJ:n broilerulastu on valmistettu 80% broilerin rintafileestä, ja siinä on miedon mausteinen maku. Broilerlastu on gluteeniton ja laktoositon.

Pekonisiivu

Savuinen, pizzan päälle suunniteltu pekonisiivu on hieman tavanomaista pekonia paksumpi, jolloin se kestää todella kuuman pizzauunin paahteisuutta normaalia ohutta pekonia paremmin. Pekonisiivussa on 95% sian kylkeä. Pekonisiivu on laktoositon ja gluteeniton.

Vekeba-lastu

Vegaaninen vaihtoehto tavalliselle kebablastulle! Uusi erityisesti vegaanisen pizzan päälle suunniteltu vekeba-lastu on maukkaan mausteinen, ja sen rakenne kestää hyvin kuumankin pizzauunin lämmön. Vekeba-lastu on laktoositon, mutta se sisältää gluteenia vehnäproteiinin kautta.