Tehtaan­myymälä

Tehtaanmyymälä palvelee

Tehtaantie 2, 80400 Ylämylly

Avoinna

ma-pe 9-17

Soita: 0440 851 851
Sähköposti: myymala@klj.fi

Tarjoukset

Kiteen luullinen possu
alk.4,90€/kg
Härkää Koivikolta:
alk. 9,90€/kg
Torstaina 21.11.
Leipäauto Näpsä klo 11->
Palvipekoni siivu 1kg
6€/kg
Palvihirvi siivu
29€/kg
Hirven ulkofile
39€/kg
Hirven sisäfile
45€/kg
Hirven paistikuutiot
27€/kg

Palveleva edullisten hintojen tehtaanmyymälä

Tehtaanmyymälä - Karelian Lihajaloste

Noin 300 m² tehtaanmyymälä tarjoaa monipuolisen valikoiman lihatuotteita valmiiksi pakattuina ja säilykkeinä. Pitkältä lihatiskiltämme löydät aina tuoretta lihaa grilliin, pataan ja uuniin sekä mestareidemme maistuvat vinkit! Tarjolla on yli 100 erilaista lihajalostetta ja 20 erilaista tuorelihaa. Lisäksi parhaimmat kalatuotteet ja suositut elintarvikkeet – kaikki edulliseen hintaan ja takuulla tuoreina!

Tehtaanmyymälä - Karelian Lihajaloste

Valikoimissamme on mm. sianlihaa, naudanlihaa, karitsanlihaa, kalkkunaa, broileria, hirveä, villisikaa, karhua, poroa sekä erikoisuuksina mm. strutsia, kengurua ja biisonia. Valmiita tuotteitamme ovat mm. pizzakinkut, palvikinkut, savuhärkä, kokolihagrillimakkarat, perinteiset makkarat, lenkit ja lihahyytelö. Meiltä myös hirven fileet ja paistit sekä villisian ja karhun lihaa pakasteina. Lisäksi herkulliset käristeet hirvestä, porosta, villisiasta sekä saksanhirvestä.

Tuotteitamme myyvät

Karjalan Lihajalosteella on jälleenmyyntisopimus Pohjois-Karjalan alueen osuuskaupan kanssa. Tehtaanmyymälän lisäksi kuluttajat voivat ostaa tuotteitamme suoraan hyllystä Pohjois-Karjalan alueella kaikista S-Marketeista sekä Joensuun Prismasta. Myös tukut myyvät tuotteitamme, katso lista yhteistyössä olevista tukuista.