Tehtaan­myymälä

Tehtaanmyymälä palvelee
ma-pe 9-17

Tehtaantie 2, 80400 Ylämylly
Soita: 0440 851 851
Sähköposti: myymala@klj.fi

Poikkeavat aukioloajat:

 

 

 

Palveleva edullisten hintojen tehtaanmyymälä

Tehtaanmyymälä - Karelian Lihajaloste

Noin 300 m² tehtaanmyymälä tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia lihatuotteita valmiiksi pakattuina ja säilykkeinä. Pitkältä lihatiskiltämme löydät aina tuoretta lihaa grilliin, pataan ja uuniin sekä mestareidemme maistuvat vinkit! Tarjolla on yli 100 erilaista lihajalostetta ja 20 erilaista tuorelihaa. Lisäksi parhaimmat kalatuotteet ja suositut elintarvikkeet – kaikki edulliseen hintaan ja takuulla tuoreina!

Saat myös tuoreet joulukinkut ja muut joulun lihaherkut tehtaanmyymälästä – Tervetuloa!

Tehtaanmyymälä - Karelian Lihajaloste

Valikoimissamme on mm. sianlihaa, naudanlihaa, karitsanlihaa, kalkkunaa, broileria, hirveä, villisikaa, karhua, poroa sekä erikoisuuksina mm. strutsia, kengurua ja biisonia. Valmiita tuotteitamme ovat mm. pizzakinkut, palvikinkut, savuhärkä, kokolihagrillimakkarat, perinteiset makkarat, lenkit ja lihahyytelö. Meiltä myös hirven fileet ja paistit sekä villisian ja karhun lihaa pakasteina. Lisäksi herkulliset käristeet hirvestä, porosta, villisiasta sekä saksanhirvestä.

Tuotteitamme myyvät

Karjalan Lihajalosteella on jälleenmyyntisopimus Pohjois-Karjalan alueen osuuskaupan kanssa. Tehtaanmyymälän lisäksi kuluttajat voivat ostaa tuotteitamme suoraan hyllystä Pohjois-Karjalan alueella kaikista S-Marketeista sekä Joensuun Prismasta. Myös tukut myyvät tuotteitamme, katso lista yhteistyössä olevista tukuista.