Tehtaanmyymälä

Olemme palveleva edullisten hintojen tehtaanmyymälä Ylämyllyllä

Karelian Lihajalosteen tehtaanmyymälän laajasta lihatiskistä saat tuoreet, vastajauhetut jauhelihat ja lihatuotteet leikattuna ammattitaidolla. Tuoretiskistämme saat myös naudan ja possun pihvit, fileet, paistit sekä muut lihaherkut. Tervetuloa!

Viikon tarjoukset tehtaan­myymälästä

Meiltä nyt tuoreet, vasta­jauhetut jauhe­lihat, ja pakastamattomat lihatuotteet leikattuna ammatti­taidolla – naudan ja possun pihvit, fileet, paistit ja muut liha­herkut tehtaan­myymälämme laajasta liha­tiskistä!

Tervetuloa ostoksille!

Tervetuloa ostoksille tehtaan­myymälään

Tehtaanmyymälä palvelee:

Tutustu valikoimaan ja tule ostoksille!

Monipuolinen valikoima

Noin 300 m² tehtaanmyymälä tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia lihatuotteita valmiiksi pakattuina ja säilykkeinä. Pitkältä lihatiskiltämme löydät aina tuoretta lihaa grilliin, pataan ja uuniin sekä mestareidemme maistuvat vinkit! Tarjolla on yli 100 erilaista lihajalostetta ja 20 erilaista tuorelihaa. Lisäksi parhaimmat kalatuotteet ja suositut elintarvikkeet – kaikki edulliseen hintaan ja takuulla tuoreina!

Saat myös tuoreet joulukinkut ja muut joulun lihaherkut tehtaanmyymälästä – Tervetuloa!

Erittäin laaja valikoima

Valikoimissamme on mm. sianlihaa, naudanlihaa, karitsanlihaa, kalkkunaa, broileria, hirveä ja poroa.

Valmiita tuotteitamme ovat mm. pizzakinkut, palvikinkut, savuhärkä, kokolihagrillimakkarat, perinteiset makkarat, lenkit ja lihahyytelö.

Meiltä myös hirven fileet ja paistit pakasteina. Lisäksi herkulliset käristeet porosta.

Vege uutuus!

Ota haltuun uusin säilykkeemme - Vegeba kasvi­proteiini­valmiste.

Ps. hyödynnämme tehtaallamme aurinko­sähkö­järjestelmän tuottamaa täysin uusiutuvaa aurinko­energiaa.

Vege-tuotteemme

Nämä ja monet muut tuotteet myymälästämme ja kumppaneiltamme

Karjalan Lihajalosteella on jälleenmyyntisopimus Pohjois-Karjalan alueen osuuskaupan kanssa. Tehtaanmyymälän lisäksi kuluttajat voivat ostaa tuotteitamme suoraan hyllystä Pohjois-Karjalan alueella kaikista S-Marketeista sekä Joensuun Prismasta. Myös tukut myyvät tuotteitamme, katso lista yhteistyössä olevista tukuista.