Makkarat

Lihaisat makkarat ja nakit kaikkeen ruoanlaittoon. Valikoimissamme yli 100 erilaista lihajalostetta, 20 erilaista tuorelihaa sekä parhaimmat kalatuotteet. Kattavassa valikoimassamme mm. grillimakkara, lauantaimakkara, kyröläinen, kinkkumakkara, lenkkimakkara, sipuliteemakkara, metrilenkki, choritzo, bratwurst, ryynimakkara ja palkittu hirvibalkan.

Suositut makkarat grillaukseen ja ruuanlaittoon – Karelian Lihajaloste

Jokipoika-grillimakkara

Jokipoika-grillimakkara on sopivan lihaisa, kotimaisesta sianlihasta valmistettu 85% lihaa sisältävä herkku. Suosittu grillimakkara toimii kaikessa ruuanlaitossa grillaamisen lisäksi. Jokipoikaa löydät Joensuun alueelta monesta S-marketista, ja sitä on aina tarjolla tehtaanmyymälässämme!

Palviryynimakkara

Palviryynimakkara on premium-ryynäri jossa on erittäin napakka ja juuri sopivan karkea rakenne. Palviryynärissä käytetään sekä sianlihaa (20%) että naudanlihaa (20%), jolloin makkaran rasvapitoisuus jää ryynimakkaralle juuri sopivaksi. Ryynien osuus on 20%, joka muodostuu ohrasuurimoista. Palviryynäri on laktoositon.

KLJ Lenkki

KLJ:n tunnettu lenkkimakkara on juuri sopivan mausteinen, premium-luokan ruokamakkara, jonka lihapitoisuus on peräti 80%. Kaikki KLJ Lenkin sianliha on kotimaista. KLJ Lenkki soveltuu erinomaisesti kaikkiin makkararuokiin, ja on erittäin hyvää ihan sellaisenaankin vaikka leivän päälle. KLJ Lenkki sisältää laktoosia.

KLJ Hot Dog nakki

KLJ:n Hot Dog nakit ovat normaalia nakkeja hieman pidempiä, mukavasti napsahtavia nakkeja. Niiden lihapitoisuus on 85% (kotimaista sianlihaa), ja niiden sopiva mausteiden tasapaino antaa tilaa maustaa hodari tai muu nakkiruoka haluamillasi kastikkeilla ja lisukkeilla. KLJ:n hodarinakit ovat gluteenittomia ja laktoosittomia.

Pekonilenkki

Pekonilenkkiin on lisätty normaalin kotimaisen sianlihan (75%) lisäksi herkullisia savupekonipaloja (5%), jolloin lenkki saa selkeän pekonin maun. Pekonin kanssa tasapainotetut mausteet tekevät pekonilenkkimakkarasta pari pykälää paremman premium-lenkin!

KLJ Lenkkipala

KLJ:n herkullinen, 80% lihaisa lenkkimakkara valmiiksi silputtuna 2 kg suurpakkaukseen. Säästä vaivaa ja aikaa valmiiksi paloitelluilla lenkkipaloilla, joista teet nopeasti esimerkiksi makkaraperunat, makkarakeiton tai perinteisen makkarakastikkeen ilman kuorimisen ja paloittelun vaivaa.

Chorizo

Mausteinen Chorizo on espanjalaistyyppinen, kirkkaan punainen makkara joka soveltuu monenlaiseen käyttöön. Paloiteltu chorizo on erinomainen makkara esimerkiksi meksikonpataan, chorizokeittoon, ja se on erilaisten tapasten ja pinxtojen kulmakivi.

Hirvibalkan

KLJ:n kuuluisa ja palkittu Hirvibalkan on suosikki, joka on erinomainen grillimakkara. Hirvibalkan on lihaisa ja todella runsasmakuinen makkara, jonka esimerkiksi Akateeminen Kiuasseura on äänestänyt voittoisaksi makkaraksi.