Grillaustuotteet

Grilli kuumana! Meiltä saat aina takuutuoreet ja mureat lihat grilliin – fileet, kasslerit, kylki, pekonit ja muut lihaherkut. Valikoimissamme on kaikkiaan yli 100 erilaista lihajalostetta, yli 20 erilaista tuorelihaa sekä valikoima parhaita kalatuotteita. Tehtaanmyymälän herkkutiskillä on aina laaja valikoima marinoituja tai naturelleja mureutettuja porsan ja naudan pihvejä ja leikkeitä, esim.: ulkofileepihvit, possun niska, grillikylki ja porsaan kasslerpihvit.

Tuoreet grillattavat tehtaanmyymälästä – Karelian Lihajaloste

Naudan pippuripihvi

Naudan pippuripihvi on pihvien kunkku! Paksun ja murean naudanpihvin voi jättää rohkeasti mediumiksi tai jopa raaemmaksi. Toki pippuripihvi maistuu kypsänäkin. Napakka pippurisekoitus takaa monipuoliset maut ja juuri sopivan miedon suolaisuuden.

Naudan lehtipihvi

Naudan ohut, nuijittu lehtipihvi valmistuu nopeasti kuumalla pannulla. Lehtipihviä ei ole marinoitu eikä maustettu, joten voit lisätä haluamasi mausteet hieromalla ne pihviin kiinni, ripottelemalla tai marinoimalla.

Naudan sisäfilee

Naudan sisäfilee on murea ja vähärasvainen liha, joka on maukas kaikissa paistoasteissa. Filee sopii hyvin pintamaustamiseen, tai sen voi vaikka nuijia lehtipihviksi. KLJ:n laadukkaan naudan sisäfilepihvin kanssa ei voi epäonnistua – muista kuitenkin ottaa liha lämmittelemään toviksi ennen paistamista.

Naudan ulkofilee

Naudan ulkofilee sopii pihvien lisäksi myös paistettavaksi kokonaisena. Ulkofileen pinnan kalvo kannattaa poistaa ennen mahdollista leikkaamista tai paloittelua. Samoin kuin sisäfileen kanssa, liha kannattaa ottaa huoneenlämpöön noin puoleksi tunniksi ennen paistamista.

Marinoidut possun ribsit

Possun ribsit ovat grillaamisen suosikkeja! KLJ:n omassa, kevyessä marinadissa maustetut ribsit valmistuvat grillissä sellaisenaan, tai voit esimerkiksi paistaa ne uunissa kypsiksi, ja käyttää sitten nopeasti grillissä jolloin saat niihin kauniin pinnan ja grillin maun.

Possun kassler

Possun kassler on runsasrasvainen liha, joka soveltuu erittäin hyvin grillaamiseen. Kassler on saatavana maustamattomana naturellina, tai KLJ:n omassa ruokaöljypohjaisessa, kevyessä ja maukkaassa yrttimarinadissa.

Possun sisäfile

Possun sisäfilee on maukas ja murea liha, joka soveltuu erinomaisesti grillaamiseen. Possun sisukan voi maustaa haluamallaan tavalla, ja se on herkullinen ihan vaikka vain suolalla ja pippurilla maustettuna.

Possun ulkofilee

Possun ulkofilee on sisäfilettä edullisempi, laadukas kotimainen liha, joka on erittäin suosittu grillipihvinä. Possun ulkofile sopii pihvin lisäksi myös monenlaiseen ruuanlaittoon, keittoihin ja kastikkeisiin.

Jauhelihat

Tuore jauheliha possusta tai naudasta tai niiden yhdistelmänä on vasta jauhettua lihaa, josta on helppo muotoilla esimerkiksi grilliin sopivat jauhelihapihvit. Grillissä paistetut jauhelihapihvit ovat hampurilaisten kulmakivi – kokeile hampurilaisin myös grilliin sopivaa, hieman paksumpaa KLJ:n grillipekonia!