Palvituotteet

Karelian Lihajalosteen palvituotteet ovat herkullisia leikkeleitä, jotka sopivat ruoanlaiton lisäksi myös leivän päälle. Osa palvituotteistamme on hyvin saatavilla Pohjois-Karjalan seudulla, esimerkiksi Kareliapalvi, Herkkufile-siivu ja pekonisiivu löytyvät esimerkiksi useasta S-marketista tai Prismasta. Kylmäsavuhevonen on erikoisherkku, jonka pitkä kypsytysaika takaa erittäin intensiivisen maun – kokeile esimerkiksi tehtaanmyymälästämme saatavilla olevan Kotileipomo Sorsan karjalanpiirakan päällä!

Herkulliset palvituotteet ja leikkeleet – Karelian Lihajaloste

Ylikypsä rasvaton palvikinkkusiivu

Rasvaton palvikinkkusiivu on 90% siankinkkua sisältävä leikkele, joka on pitkään kypsytetty ja maukas leivänpäällinen. Palvikinkkusiivu on laktoositon, gluteeniton, kananmunaton ja maidoton. Kuluttajapakkauksessa palvikinkkusiivu myydään tunnetulla Kareliapalvi -nimellä.

Herkkufile-siivu

Herkkufile on nimensä mukainen leikkele, jossa on jopa 95% sianlihaa leikattuna fileenä. Herkkufile-siivu jätetään tarkoituksella vähän paksummaksi leikkaukseltaan, jolloin se on perinteinen leivän päällinen jota ei tarvitse laittaa montaa kerrosta. Kokeile voileipäkakussa!

Pekonisiivu

Pekonisiivu on myös hieman tavanomaista pekonia paksummaksi leikattu, jolloin se on ruokaisampi eikä pala nopeasti. Paksummasta leikkauksesta johtuen se sopii hyvin myös grilliin, ja voit paistaa sitä suoraan arinalla tai ritilällä. Pekonisiivu on valmistettu 95% siankyljestä.

Kalkkunan rintafile siivutettuna

Kevyt ja possua tai nautaa ympäristöystävällisempi kalkkunan rintafile on maukas ja mehukas, erittäin vähärasvainen leikkele. Se soveltuu leivänpäällisen lisäksi monenlaiseen ruoanlaittoon.

Kylmäsavuhevonen

Pitkäaikainen suosikki, kylmäsavu-hevosleikkele on erittäin voimakasmakuinen ja pitkään kypsytetty leikkele. Hevosleikkele sopii hienosti juhlapöytään ja sen voimakas maku toimii hyvin monenlaisiin ruokalajeihin yhdistettynä. Esimerkiksi tapaslautaselle tai liha-mezeen kylmäsavuhevonen on runsasmakuisempi, kotimainen vaihtoehto parmankinkulle tai serranolle. Pitkään kypsytetty, murea ja tiivis hevosleike on kylmäsavustettu lihajalostamme omissa kylmäsavustuskaapeissa.