HoReCa

Karelian Lihajalosteen HoReCa -tuotteet ovat hotelleille, ravintoloille ja catering-palveluille sovitettuja suurpakkauksia tunnetuista lihatuotteista. Suomen suosituimman ravintoloille tarkoitetun pizzasuikaleen valmistajana, KLJ tuntee ravintoloiden ja pizzerioiden tarpeet. HoReCa -tuotteemme ovat saatavilla useiden tukkujen kautta (Esim. Kespro, Wihuri Metrotukku, Valio Aimo ®, Patu-tukut, ym. – katso lista!). Pizzasuikaleen ja pizzakinkun lisäksi HoReCa-tuotteisiimme kuuluvat esim. kebab-ja  broilerlastut sekä kinkku- ja pekonisiivut.

Katso kaikki Karelian Lihajalosteen tuotteet HoReCa-toimialalle

Pizzasuikaleet - suurpakkaukset

Ravintoloille ja pizzerioille tarkoitetut 2,5 kg suurpakkaukset ovat tunnetuimpia KLJ:n jalostetuotteita. Niihin luottavat pitseriat ja ravintolat ympäri Suomen – ne ovat edullisia, maukkaita ja niiden paisto-ominaisuudet ovat erinomaisia.

Kebab-ja broilerilastut

KLJ:n kebab-ja broilerilastut ovat sopivasti mausteisia lihavalmisteita, jotka soveltuvat ravintoloille ja suurkeittiöille käytettäväksi pizzaan, laatikkoruokiin ja moneen muuhun käyttöön. Edulliset suurpakkaukset löytyvät useista eri tukuista – katso lista tuotteitamme myyvistä tukuista täältä.

Palvikinkkusiivu

Siivutetut palvikinkut ovat suosittuja leivänpäällisiä kaikissa ravintoloissa. Ne soveltuvat aamiaispöydästä buffetin kautta illalliselle, ja palvikinkkusiivumme onkin suosittu erityisesti hotelleissa ja lounasravintoloissa. Ylikypsä rasvaton palvikinkkusiivu on valmistettu 90% siankinkusta.

 

KLJ Lenkkipala

Valmiiksi paloitellut, kätevät ja maukkaat lenkkipalat ovat suurkeittiön suosittuja makkaroita, joiden avulla voi valmistaa erilaiset makkararuuat nopeasti ja kätevästi. Makkarapalat ovat sellaisenaan käyttövalmiita, ja valmistat niistä nopeasti ja edullisesti vaikkapa makkarakeiton, kastikkeet ja pyttipannun!