Paikallistuotteet

Parhaita paikallistuotteita – aina läheltä ja tuoreena! Karelian Lihajalosteen tehtaanmyymälässä on suuri valikoima erilaisia lähellä tuotettuja ja huippulaadukkaita tuotteita. Tule tutustumaan valikoimaan ja osta lähiruokaa tuoreena, pakastimeen tai säilykkeenä!

Lähiruokaa tehtaanmyymälästä – Karelian Lihajaloste

Soinilan tilan lähituotteet

Soinilan tila sijaitsee Hammaslahdessa, alle 50 kilometrin päässä tehtaanmyymälästämme. Soinilan tilan herkulliset kuplajuomat ovat hieman tavanomaisia limonadeja kuivempia, ja niiden raaka-aineet tulevat lähitiloilta. Soinilan Mehustamo valmistaa lisäksi kylmäpuristettuja mehuja hedelmistä ja marjoista – testaa Soinilan tilan omaa raikasta ja maukasta omenamehua!

Tuoteankkurin lähituotteet

Myöskin Hammaslahtelainen Tuoteankkuri valmistaa erilaisia relissejä ja hilloja, jotka ovat tuoreita ja runsasmakuisia, paikallisesti valmistettuja herkkuja. Kokeile esimerkiksi karviaisenmarja-hilloa, punajuurirelissiä tai tyrnihilloa – perinteiset maut suoraan läheltä!

Sinkkosen marjatilan mehut

Sinkkosen marjatilan mehut ovat tunnettuja täysmehuja, jotka valmistetaan Kontiolahdella. Ne ovat aidosti paikallisia mehuja, jotka on mehustettu Sinkkosen oman tilan marjoista – vadelmasta, mansikasta tai mustaherukasta. Sinkkosen mustikkamehu on todellinen herkku!

Kotileipomo Sorsan karjalanpiirakat

Kotileipomo Sorsan kuuluisat karjalanpiirakat ovat ehkä parhaita pakastettuja karjalanpiirakoita joita voit kotiuunissasi paistaa! Sorsan piirakat ovat rapsakan rukiisia, perinteisiä ja käsinvalmistettuja raakapakastepiirakoita, joiden kuori on aitoa ruistaikinaa. Täytevaihtoehtoina on riisi, peruna ja ohra – paista mahdollisimman kuumassa, mielellään 275-300 asteessa!