Karelian Lihajaloste
Vuodesta 1990 toimineen perheyrityksemme valikoimasta löydät laadukkaita ja kohtuuhintaisia lihajalosteita. Toimimme Liperin Ylämyllyllä ja tuotteistamme noin 80 % myydään maakunnan ulkopuolelle. Olemme Suomen suurin pizzasuikaleiden valmistaja ja käsittelemme vuosittain noin 2,3 miljoonaa kiloa lihaa. Tutustu yritykseemme ja historiaamme tarkemmin.

Yhteystiedot
Tehtaanmyymälä palvelee
Tehtaantie 2, 80400 Ylämylly
ma-pe 9-17 ja la 21.12. 9-15
Soita: 0440 851 851
Sähköposti: myymala@klj.fi
Sami Puustinen
Toimitusjohtaja, myynti ja lihaostot
Puh. 0500 848 851
Sähköposti: sami.puustinen@klj.fi
Työpaikat
Haluatko meille töihin? Lähetä meille avoin hakemus oheisella yhteydenotto lomakkeella tai suoraan sähköpostitse kjl@kjl.fi. Kirjoita viestin otsikkoon Työhakemus ja hakemasi paikka.

Tukkureille
Olemme Suomen suurin pitsan päällyssuikaleiden valmistaja ja alamme aktiivinen tuotekehittäjä. Kuulumme korkeimpaan AAA luottoluokitukseen. Ota yhteyttä, niin katsotaan kuviot kuntoon.

Jälleenmyyjät
Tyytyväisiä yhteistyötahoja ja laadukkaita tuotteitamme löytyy kattavasti ympäri Suomen. Oletko kiinnostunut saamaan tuotteitamme valikoimaasi? Ota yhteyttä, niin katsotaan kuviot kuntoon.
Tuotteitamme myyvät
Pohjois-Karjalan Osuuskaupan
S-Marketit ja Prisma Joensuussa
Kespro noutotukku
Wihuri Oy Aarnio Metropikatukut
Heinon tukku Oy
Helsinki, Vantaa, Espoo ja Kuopio
Heikin liha Oy
Työpajankatu 2
00580 Helsinki
Puhelin: (09)761 470
Järvi-Suomen Elintarvike Oy
Sysmäläntie 1
40530 Jyväskylä
H-Lihapalvelut Oy
Neulastie1
40530 JYVÄSKYLÄ
puh. 010 440 4200
Porvoon peruna
Höylänlastu 4, 06150 Porvoo
puh. 019 5219900
Patu-tukut
Kantahämeen Tuoretuote Oy
Sähkömestarintie 7, HÄMEENLINNA
Kimmon Vihannes Oy
Jalontie 39, 25330 KUUSJOKI
Tukkutalo Heinonen Oy
Tuottajantie 41, 60100 Seinäjoki
Matti Immonen Oy
Helmentie 7, 28360 PORI
Palvelutukku Itä-Suomi Oy
Pomonkatu 5, 50150 MIKKELI
Palvelutukkukolmio
Paanakatu 8, 15150 LAHTI
Tietoa ja historiaa

Perheyritys Karelian Lihajaloste Oy aloitti toimintansa toukokuussa 1990. Tehtaamme kuitenkin tuotantokoneineen tuhoutui lähes täysin 23.10. 2006 tulipalossa. Jälleenrakentaminen aloitettiin toukokuulla 2007 ja toiminta aloitettiin jälleen 30.11.2007. Laajennustöiden jälkeen vuosina 2012-2013 tehdastiloja on käytössä yhteensä 3 100 m² ja 500 m² tarvikevarasto, joiden lisäksi kuluttaja-asiakkaitamme palvelee suosittu 300 m² tehtaanmyymälä.
Meille on useana vuotena, myös tänä vuonna myönnetty Bisnode Finland Oy:n korkein AAA-luottoluokitus, joka on osoitus toimintamme laadusta sekä luotettavuudesta toimittajana ja yhteistyökumppanina. Olemme myös Asiakastieto Oy:n luokituksessa Suomen Vahvimmat joka vuosi, jo vuodesta 2007.

Käytämme tuotteissamme pääsääntöisesti kotimaista lihaa, mutta myös tuontilihaa Eu:sta. Raaka-aineina on suurimmalta osin sianlihaa, mutta myös naudanlihaa, karitsanlihaa, kalkkunaa, broileria ym. riistaa kuten hirveä, villisikaa, karhua, poroa sekä erikoisuuksia strutsia, kengurua ja biisonia löytyy tarvittaessa myös valikoimistamme.
KLJ:n Hirvi-Balkan on vuoden 2002 Suomen paras grillimakkara, minkä valitsi Akateeminen Kiuas Seura (AKS) Ry. Niin ikään AKS:n testaamista bratwursteista meidän aidolla saksalaisella reseptillä valmistettu Rost-Bratwurst on toistaiseksi kautta aikain Suomen paras bratwurst.

Tammikuussa 2017 yhtiön omistuspohja muuttui. Martti ja Marja Puustinen jäivät täysipäiväisiksi eläkeläisiksi ja luopuivat yhtiön omistajuudesta. Yhtiön ainoana omistajana ja toimitusjohtajana jatkaa Sami Puustinen.
Yhtiössä toteutetaan vuosina 2016-2019 2,2 milj. euron kone – ja laiteinvestoinnit. Koneita mm. 3 kpl uusia savustus- ja keittokaappeja ja kylmäsavustuskaapisto. Iso lihamylly, makkararuisku ja 1000 kg:n sekoittaja pakaste kebabvartaitten valmistamiseen.
Pizzakinkkusuikaleiden pakkaamiseen tuli uusi automaattinen pakkauslinjasto vaakatoimintoineen ja metallinpaljastimineen sekä dynovuokien pakkaamiseen ja lavojen käsittelyyn automaatti robotti. (Robotin suunnitteli ja rakensi Ylämyllyläinen Kaptas Oy).