Säilykkeet

Karelian Lihajalosteen säilykkeet ovat herkullisia riista-lihasäilykkeitä, joissa riistan voimakas maku on taltioitu maukkaan mausteseoksen kanssa purkkiin. Mehukkuuden ja juuri sopivan rasvaisuuden takaamiseksi lihasäilykkeet sisältävät eri riistan lisäksi myös sianlihaa, ja lopputuloksena on mehevä ja maukas säilykeliha! Uutuustuotteena myös vegaaninen vekeba-säilyke!

Herkulliset lihasäilykkeet – Karelian Lihajaloste

Hirvisäilyke

Hirvisäilyke sisältää 70% hirvenlihaa (EU) ja 23% sianlihaa, joiden yhdistelmästä tulee runsaan makuinen, erottuvasti hirvelle maistuva lihajaloste. Hirvisäilyke on gluteeniton, laktoositon, kananmunaton ja maidoton. Hirvisäilykepurkki on 400 gramman painoinen.

Porosäilyke

Suomalaisesta porosta (70%) ja suomalaisesta siasta (23%) valmistettu porosäilyke on rakenteeltaan napakka, ja poro pääsee tässä säilykkeessä erittäin hyvin esille. Voimakas poron maku tekee tästä lihajalosteesta moneen erilaiseen ruokapöytään sopivan tuotteen, joihin halutaan ripaus Lappia.

Villisikasäilyke

Espanjalaisesta villisiasta (70%) ja kotimaisesta possusta (23%) tehty säilykeliha on selvästi villisian makuinen lihajaloste, jossa riistan maku tulee hienosti esille yhdessä mausteseoksen kanssa. Villisikasäilyke on laktoositon, gluteeniton ja kananmunaton.

Vekeba-säilyke

Vekeba-säilyke on tuotettu aurinkosähköllä! Oma vehnäproteiinivalmisteemme sisältää proteiinia jopa 28%, ja se on laktoositon, maidoton ja kananmunaton. Vekeba-säilyke säilyy muiden säilykkeiden tapaan avaamattomana huoneenlämmössä pitkään, joten se on käytännöllinen tuote vaikkapa mökille tai reissuun.