Tuorelihat

Herkulliset tuorelihat tehtaanmyymälästä! Tuoreet, vastajauhetut jauhelihat, ja monipuoliset pihvit ja broilerit(Naapurin maalaiskana), 100% suomalaisena. Kaikki tuorelihat on leikattu ammattitaidolla ja ne on saatavana maustamattomana naturellina. Osa tuorelihoista on valmiiksi kevyesti marinoitu tai pippuroitu, joten ne voi laittaa sellaisenaan suoraan pannulle tai grilliin. Pihvit, fileet, paistit ja muut lihaherkut tehtaanmyymälämme laajasta lihatiskistä!

Nouda tuorelihat tehtaanmyymälästä, ja soita 0440 851 851 tai kysy etukäteen saatavuus myymala@klj.fi

Kotimaiset tuorelihat tehtaanmyymälästä – Karelian Lihajaloste

Nauden ulkofilee ja sisäfilee

Naudan laadukkaimmat fileet nyt taatusti tuoreena suoraan KLJ:n tehtaanmyymälän lihatiskistä! Naudan fileet ovat vähärasvaisia, 100% kotimaisia naudanlihoja joista voi laatia maukkaat pihvit – paista sellaisenaan ja mausta yksinkertaisesti suolalla ja pippurilla. Laadukkaat fileet voi jättää mediumiksi tai voit halutessasi paistaa ne täysin kypsäksikin – muista kuitenkin antaa lihalle maukas paistopinta riittävän kuumalla pannulla tai parilalla!

Valmiiksi kuutioidut lihat

Valmiiksi kuutioidut naudan ja possun lihat ovat ammattitaitoisesti tasalaatuiseksi leikattuja, käyttövalmiita tuorelihoja. Kuutioitu liha soveltuu mainiosti erilaisiin kastikkeisiin, joista tunnetuin on varmasti karjalanpaisti. Kuutioidut lihat ovat monikäyttöisiä erilaisessa ruuanlaitossa, keitoissa ja kastikkeissa.

Possun kassler

Filelihaa rasvaisempi kassler on erinomainen pihvi- ja grilliliha! Kassler sopii sellaisenaan paistettavaksi tai uunissa kypsennettäväksi, ja lopputuloksena on mehevä ja mehukas pihvi. Laadukkasta lihatiskistämme saat tuoreen kasslerin myös kevyesti marinoituna omalla öljypohjaisella yrttimarinadillamme, joka soveltuu erinomaisesti grilliin sellaisenaan.

Ribsit eli possun kylkiluurivit

Ribsien salaisuus on luissa – ne antavat luiden välissä olevalle lihalle runsaasti makua ja mehevyyttä! Voit ostaa tuoreet ribsit lihatiskistämme naturellina tai valmiiksi maustettuna KLJ:n kevyellä marinadilla. Ribsit valmistuvat uunissa, grillissä, tai ne voi kypsentää jopa keittämällä; vanha sanonta kuuluukin ”Joka keitetyn paistaa se makean maistaa”.

Broilerin rintafile

Broilerin rintafile on pakastamattomana tuorelihana erinomainen, kevyempi vaihtoehto possulle tai naudalle. Broilerin maustaminen on helppoa, ja sopivasti kypsennettynä rintafileet ovat mehukkaita ja täyteläisen makuisia lihoja.

Lehtipihvit

Valmiiksi possun tai naudan fileestä nuijitut lehtipihvit ovat erittäin nopeita valmistaa – ne tarvitsevat kuumalla pannulla vain muutaman minuutin kypsyäkseen meheviksi. Niiden paksuuteen nähden iso pinta-ala tuo runsaasti herkullista paistopinnan makua ruskistuessaan. Tuoreet lehtipihvit soveltuvat myös leivitettäväksi perinteiseen schnitzel -leiketyyliin.